![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nemanja |
![]()
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 4-February 07 Member No.: 322 ![]() |
Pozdrav svim forumasima koji su trenutno u americi....
Da li ima ljubitelja tenisa koji su zainteresovani da posete US Open? Ja planiram da gledam trece kolo, to je prvi vikend septembra pa ako ima jos zainteresovanih ljudi neka se javi kako bi zajedno nasli smestaj pa mozda i kupili grupne karte i tako ustedeli neki dolar... moj email je nemanja.m@skytradegroup.net |
Ana |
![]()
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 33 Joined: 19-March 07 From: Beograd Member No.: 502 USA location: Marylend Job: lifeguard ![]() |
to je odlicno ja bih isla ako ista saznas samo mi javi
tenis obozavam ana_jasarevic@yahoo.com |
Sasa |
![]()
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 82 Joined: 15-August 06 Member No.: 76 USA location: Las Vegas Nevada Job: Seasonal Sales Associate ![]() |
Pozdrav svim forumasima koji su trenutno u americi.... Da li ima ljubitelja tenisa koji su zainteresovani da posete US Open? Ja planiram da gledam trece kolo, to je prvi vikend septembra pa ako ima jos zainteresovanih ljudi neka se javi kako bi zajedno nasli smestaj pa mozda i kupili grupne karte i tako ustedeli neki dolar... moj email je nemanja.m@skytradegroup.net Ja idem definitivno na US Open,samo neznam na koje kolo? Javi se na sonyabgd@hotmail.com ili +14438569695 |
milanche_show |
![]()
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 7-September 06 Member No.: 83 ![]() |
Super ideja,a ja bih isao na predsezonu Nba,12 oktobra igraju Netsi u Philadelphijji.pozz
|
Cvele |
![]()
|
![]() ne zalitaj se, tija znaju finte!!! ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 18-July 07 From: Vlaška mala Member No.: 1,208 USA location: na pijac! Job: ću se vozim s' biciklu! ![]() |
Ko je od Vas (uchesnika W&T) bio na US Open?
|
miloss |
![]()
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 23-August 07 Member No.: 1,740 USA location: Charlotte Job: mover ![]() |
Ja sam bio na polufinale muskarci i finale zena.Kartu za finale sam prodao jer nisam bio u prilici da ostanem i to da gledam.Inace neznam zasto pitas, pretpostavljam da si bio ili planiras sledece godine.
utisci su vrhunski, atmosfera sjajna, tih tri dana u njujorku bila su nezoboravna za mene.Impresioniran sam. Za pohvalu, mnogo studenata je gledalo meceve Djokovica, koji je obradovao naciju i pokazao kako se predstavlja svoja zemlja. Osvojio je simpatije na Flesingu, cak su se devojke iz menadzmenta US opena primile na Novaka, na mucku sam dobio dve karte za finale, under the table!!!!!!!! Mi srbi svasta znamo, neka smo zivi i zdravi. Nemam kartu za finale. lepo odem do office-a da se zalim kako sam dosao iz Srbije da gledam Djokovica a nema karte da se kupe za ![]() izvoli te gospodine dve karte, ne treba da se plati i ja izadjem srecan kao nikad......ali jer nisam mogao da odlozim let za Sarlot, prodam dve karte za 400 dolara i tako da sam prosao kao car, ali ipak mi je zao sto nisam gledao finale, Djokovic je zasluzio............. Pozdrav brate, neznam sta te tacno interesuje, tako da neznam kojim odgovorom mogu da ti pomognem. pozz |
Ninj@ |
![]()
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 236 Joined: 21-October 06 Member No.: 87 ![]() |
|
Cvele |
![]()
|
![]() ne zalitaj se, tija znaju finte!!! ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 18-July 07 From: Vlaška mala Member No.: 1,208 USA location: na pijac! Job: ću se vozim s' biciklu! ![]() |
Nisam bio, nazalost, jer nisam ni uchesnik programa! Jednostavno me je zanimalo.
poz i Vama i nadam se da tje te, kada se vratite, pisati o utiscima iz USA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th April 2021 - 09:05 PM |
Napomena: Odgovornost za sadrzaj tekstova napisanih na ovom forumu kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo autori tekstova ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja svakog teksta.